Ze względu na szczególnie wysokie zainteresowanie oraz chęć zadbania o wysoki poziom imprezy jesteśmy zmuszeni w tym momencie zamknąć system zgłoszeń. Jest jeszcze możliwość dopisania zawodników do listy rezerwowej mailowo na adres: siwek@put.org.pl (prośba o informację ilu zawodników i jakich kategoriach wiekowych dopisać do listy rezerwowej).
Zgodnie z wcześniejszymi komunikatami – decydować będzie kolejność zgłoszeń.
Rejestracja ekip:
REJESTRACJA EKIP – zawodnik rejestruje się tylko raz w jednym z poniższych terminów.
Sobota 16 marca 2024:
10:00 – 11:30 – rejestracja wszystkich młodzików
18:00 – 19:00 – rejestracja kadet, junior, senior, weteran
Niedziela 17 marca 2024:
7:30 – 8:30 – rejestracja kadetów i juniorów
10:00 – 10:30 – rejestracja seniorów i weteranów
13:00 – 13:30 – dodatkowa rejestracja seniorów i weteranów
Plan Zawodów:
Sobota 16 marca 2024:
7:45 – odprawa sędziów
8:00 – rozpoczęcie konkurencji dzieci i dzieci młodszych
12:00 – uroczyste otwarcie zawodów
12:30 – rozpoczęcie konkurencji młodzików
20:00 – planowana godzina zakończenia wszystkich konkurencji
Niedziela 17 marca 2024:
8:30 – odprawa sędziów 9:00 – rozpoczęcie konkurencji kadetów i juniorów
15:00 – rozpoczęcie konkurencji senior, weteran
20:00 – planowana godzina zakończenia zawodów Plan zawodów ma charakter orientacyjny i może ulec zmianie przed lub w trakcie trwania zawodów.
Noclegi i wyżywienie:
We własnym zakresie, zostanie zaproponowany catering.
Oferta dań obiadowych:
Sobota 16.03.2024
1. Zupa pomidorowa z makaronem – 15,00 zł
2. Spaghetti – 25,00 zł
3. Filet z kurczaka z ziemniakami gotowanymi i surówką wiosenną -30,00 zł
Niedziela 17.03.2024
1. Zupa jarzynowa z kuleczkami mięsnymi – 15,00 zł
2. Kotlet mielony z ziemniakami gotowanymi i burakami zasmażanymi – 30,00 zł
3. Schabowy z opiekanymi ziemniakami i kapustą zasmażaną – 32,00 zł
Posiłki zapewnia sprawdzona firma cateringowa.
Zamówienia zestawów prosimy kierować na adres mailowy do dnia 13 marca 2024:
janosik197410@wp.pl
kontakt tel. 668824428
Istnieje możliwość wystawienia rachunku przez firmę cateringową, zainteresowane kluby
proszone są o zgłoszenie tego faktu w momencie składania zamówienia i podanie stosownych
danych. Płatność wyłącznie gotówką.